FILMFESTIVAL

Så en del filmer på filmfestivalen som var denne helgen, fra onsdag til søndag. tenkte derfor å legge ut traileren til filmene bare for moroskyld :-) noen filmer så vi også med i skoletiden med klassen, som vi må velge mellom å framføre denne uken. 

Skole-Filmer

Kyss meg for faen i helvette 

Dypet

Eventyrland

Selv valgte filmer

The Conjuring

Smurfene 2

One Direction 3D

The Host

Stoker

Beautiful creatures

Warm Bodies

The way way back 

Pitch Perfect

The Possesion 

Har dere sett noen av filmene ?

NYTT DESIGN

Som dere sikkert ser så er jeg veldig glad i å bytte design haha! blir aldri fornøyd men nå trur jeg at jeg skal beholde dette en stund :-) har akkurat vært å trent så nå skal jeg gå i dursjen og så spise middag, rydde rommet og slappe av resten av dagen ♥
FROKOST

Stod opp i dag og det var så deilig og tenke på at vi hadde oppspart dag på skolen så vi har fri i dag ! har vært hele helgen hos Charlotte Tuv, det har vært filmfestival så det eneste jeg har gjort er, se film, spise, se film, å sove ♥  lagde meg en super frokost I dag og så kom sola opp så jeg satt meg heller ute. får se hva dagen bringer videre, tenker å ta meg en treningstur å kanskje rydde rommet senere.

 

Litt hjelp

Hei, jeg har en ting jeg håpet du kunne svare på... å det er, jeg har lurt lenge på dette, Hvordan får jeg musikk på et innlegg, altså ikke video, men bare sangen ? tusen takk hvis du svarer :-)

Les mer i arkivet » Januar 2014 » September 2013 » August 2013


Hei! mitt navn er Charlotte og her på bloggen min kommer du til å finne innlegg fra hverdagen og interesser. stay tuned !

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits