Konfirmasjon Bilder

Heeeei ! Konfirmasjonen min var jo i Mai dette året, så jeg tenkte jeg skulle legge ut bilder fra dagen. Hvorfor ikke?, haha. Egentlig så er det fordi jeg har ikke så mye annet å legge ut... men men, hvis jeg skal være ærlig så var dagen liiiiiiiiiiiiiiitt pinlig, hadde bare ikke sett de som kom fra familien på lenge sååå. Også siden Tonje, Tuv, og Sandra haddde konfirmasjon samme dag som meg så kunne ikke de komme, mens Karo og Hanne hadde to dager før oss. De kunne komme men kunne bare være en liten stund siden de hadde de andre å dra til. 

Dagen startet med at vi var i kirken i konfirmasjons-gudstjeneste, og tok bilder av konfirmantene på kirketrappa etterpå. Deretter dro vi som ville å besøkte mamma med roser. og så kommer det morsomme.... Siden det var to timer til konfirmasjonen min på lokalet etter kirka, så dro jeg lamme pappa ned til dem med søster, gudfar og onkel. Så ble jeg der i en halv time og da gikk jeg opp i kirka lamme Karo og Hanne til at Tuv og Sandra skulle konfirmeres. Så gikk jeg å snakket lamme Hanne og Karo, og ventet på at pappa skulle hente meg, men han kom jo ikke, å jeg begynte å få panikk siden gjestene begynte å komme. Så der stod jeg. Alene ute etter at vennene mine hadde kommet seg til konfirmasjonen min før meg ( de hadde ikke plass ). haha var ikke så morsomt kanskje ? men heldigvis kon jan å hentet meg. :-) 

 

Hvis du lurer på hvorfor vi var så få, så var vi delt inni 4 grupper 


Oldemor ♥♥♥



Søster og bror ♥♥

Karo, Hanne ♥

Trur aldri jeg noen gang har spist meg så mett før denne ganger, ååååh så god mat !

 

Tilbake !!

Hei, nå har jeg bestemt meg for å blogge igjen, på en måte. Kjedet meg sånn at jeg trengte å gjøre noe. haha. Trenger selvfølgelig inspirasjon til hva jeg kan skrive om, så det hadde vært supert hvis dere kunne legge igjen en kommentar om hva dere ønsker å lese om. Hvis du tar en tur eller flere innom bloggen min hadde jeg blitt takknemlig ! kommer til å blogge når jeg har tid og når jeg orker og har noe blogge om. :-)

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » September 2013 » August 2013


Hei! mitt navn er Charlotte og her på bloggen min kommer du til å finne innlegg fra hverdagen og interesser. stay tuned !

For kontakt:
epostadressen din













gratisdesign av Tonjemt



hits